Lütfen Bekleyin... NEMTEK KURUTMA

Trotec Cihazı ile Yapı Kurutma

Trotec Cihazı ile Yapı Kurutma

Trotec Cihazı ile Yapı Kurutma

Trotec cihazı ile yapı kurutma işlemleriniz oldukça kısa sürede ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir.  

Yapı kurutma ilk etapta bakıldığında oldukça uzun süren bir iş gibi gelebilir. Oysa trotec nem alma ve kurutma cihazları arasında inşaatlar ve yapılar için özel olarak üretilen kurutma cihazları ile artık kısa süre içerisinde kurutma işlemleri yapılabilmektedir.

Ayrıca hem zamandan kazanabileceğiniz hem de kurutma işleminde kesin sonuçlar elde edebileceğiniz bir yöntemdir.

Maddi olarak inşaat sektöründe en çok kayıp yaşanabilecek olay inşaatların kurutma işlemleridir.

Yapılarda uygun cihaz kullanılarak yapılmayan veya kurutma işleminin hiç yapılmadığı alanlarda yapının sağlamlığının da oldukça düşük bir seviyede olacağı ve bina kullanım aşamasında da nem ve rutubet sorunun sürekli olarak gündeme geleceğiniz de belirtmek isteriz.

Trotec marka kurutma cihazları yapıların alan büyüklüğüne ve betonların içine işleyecek derecede bir kurutma fanına sahiptir.

Bu cihazların fiyatlarını merak ediyorsanız sizlere sunduğu hizmet ile eşdeğer bir fiyat listesine sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

Firmamızdan temin edebileceğiniz tüm trotec nem kurutma cihazları oldukça uygun fiyatlar ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır.

Yapıların kurutma işleminin ağlanabilmesi için uygun güç kapasitesine sahip olan bir kurutma cihazı gerekmektedir.

Trotec ürünlerinin inşaat ve yapılar için üretilen cihazları en güçlü güç kapasitesine sahip olmakla birlikte aynı zamanda oldukça düşük bir elektrik enerjisi harcayarak sizlere bu açıdan da fazla bir yük olmamaktadır.

Peki, yapıların kurutma işlemi hangi durumlarda yapılması gereken bir işlemdir?

Evinizde hava şartlarından dolayı ve beklenmedik su tesisatı arızalarından dolayı sel veya su baskını gibi olaylar yaşanabilmektedir.

Bu gibi durumlardan sonra yapınızın yaşam alanı olarak kullanıma devam edebilmesi için kurutma işlemi yapılmalıdır.

Yapı kurutma işleminin yapılmaması durumunda hem nemden dolayı lekeler ve buna bağlı olarak da ağır bir koku da meydana gelecek ve yapınız kullanılamayacak duruma gelecektir.

Su baskınlarından veya taşkınlardan sonra trotec cihazı ile ıslak yapı kurutma işleminin ıslaklığın tamamen kurutulduğundan emin olunduğuna kadar uygulanması gerekmektedir.

Yangın gibi istenmeyen olaylardan sonra ıslaklığın kurutma işlemi trotec cihazı ile yapı kurutma hizmetimiz içerisinde dâhil olan bir hizmettir.

Islaklık sanıldığının aksine sadece yapı içlerinde pencerelerin veya kapıların sürekli olarak açık bırakılarak havalandırma yöntemi ile yapılacak bir işlem değildir.

Farklı bir soğutucu veya ısıtıcı ile duvarların veya zeminin kurutulması da pek mümkün değildir.

Trotec cihazı ile yapıdaki nemi kurutma işlemi sizleri bunlar gibi zahmetli ve kesin sonuç vermeyen çözümlerden kurtarmak için oldukça pratik bir yöntemdir.

Yapılarda kurutma işlemi yapılırken kurutma cihazını sürekli olarak çalıştırmak zorunda da kalabilirsiniz.

Cihazın bu özelliğinden yararlanmak istemeniz yapınızın ıslaklık boyutuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Her kurutma cihazının kendine göre bir su haznesi kapasitesi bulunmaktadır.

Yani günlük alabileceği toplam nem ve kurutma kapasitesini buradan da anlayabilirsiniz.

Buna bağlı olarak cihazı sürekli kullanma talebinizde kesintisiz olarak çalışabilmesi için cihazın su haznesinin otomatik olarak boşaltım yapabilmesi için gerekli yardımcı parçaları yani boşaltım hortumu gibi yardımcı malzemeleri de bizlerden talep edebilirsiniz.

Trotec yapı kurutma cihazları yine farklı büyüklükteki alanlara uygun olarak seri şeklinde her alana göre farklı ebatlarda üretilmiştir.

Bunun için bizimle cihaz siparişiniz esnasında görüşürken uygulama yapılacak olan alan büyüklüğü hakkında da bilgi vermeniz sizleri doğru kurutma cihazı için yönlendirmemiz adına daha doğru bir adım olacaktır.

Evinizde herhangi bir su taşkını veya su borusunun patlaması gibi durumlarda yoğun ıslaklık sorunları meydana gelebilir.

Bunun için yapıdaki nemi trotec cihazı ile kurutma işlemi yaparak binanızdaki bütün nemi ve ıslaklığı gün içerisinde bile kolaylıkla kurutabilirsiniz.

Trotec cihazı ile yapı kurutma hizmetimizden yararlanmak ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Trotec Cihazı ile Yapı Kurutma

Profesyonel Kiralık Yapı Nem Kurutma Cihazı : 0530 959 93 30