Lütfen Bekleyin... NEMTEK KURUTMA

Isımak Beton Kurutma Cihazı

Isımak Beton Kurutma Cihazı

Isımak Beton Kurutma Cihazı

Isımak Beton Kurutma Cihazı ile beton kurutma işlemlerinizi hiç olmadığı kadar ekonomik ve hiç olmadığı kadar hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

Beton kurutma cihazı ısımak ile yapılan beton kurutma işlemleriniz sonrasında beton yapılarda nemlenme ve rutubetlenme olayları ile karşılaşmanız oldukça düşük olasılıktır.

Isımak beton kurutma makinesi ile beton kurutma ve betonda oluşan nemlenmeyi kurutma işlemlerinizi göz açıp kapanıncaya kadar geçen süre içerisinde rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Beton kurutma işlemi gerek yeni yapılmakta olan binalarda gerekse de tadilat sürecinde olan binalarda en can alıcı süreçlerden biridir.

Çünkü kurutma işleminin sağlıklı olması binanın uzun zaman ayakta kalabilmesi ve beton üzerine uygulanacak olan diğer malzemelerin sağlıklı bir şekilde işlevlerini yerine getirmesi beton kurutma işleminin sağlıklı ve kontrollü bir şekilde yapılmasına bağlıdır.

Kurutma işleminin yapılması için beton uygulaması yapılmasının hemen ardından kurutma makinesi ile alan eşit bir ısı da kurutulmalıdır. Kurutma işleminin eşit şekilde yapılabilmesi sadece kurutma makinesi ile mümkün olabilmektedir.

Isımak kurutma cihazı yüksek üfleme gücünün yanı sıra 100 metre uzaklıktan bile beton kurutma işlemini yapabilmektedir.

Bu özellik ile alan parsellere ayrılabilir ve eşit şekilde sıcaklık verilerek betonun ıslaklığı giderilebilmektedir.

Isımak kurutma cihazını temin edebileceğiniz firmamız ile irtibata geçtiğinizde cihazı direk satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda kiralama yöntemi ile yapacağınız günlük kurutma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Kiralama yöntemimiz sayesinde kısa süreli çalışmalarınızı daha az maliyet ile karşılaşarak kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz. Cihazımızı kiralama talebinizi bizlere ilettiğinizde cihaz teslimi adresinize kadar yapılmaktadır.

Isımak kurutma cihazının teslimi sırasında personellerimiz tarafından cihazın kullanımı hakkında gerekli tüm bilgilendirmelere yapılmakta ve cihaz çalışır bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir.

Kiralık ısımak beton kurutma cihazı sadece inşaat ve tadilat sırasında uyguladığınız betonlarınızı kurutma işlemlerinde değil, normal şartlarda binanın yapımı üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen nemlenme sorunu ile karşı karşıya kalmış olan binalarınızda da cihazımızdan faydalanabilir ve nemlenme sorunlarınızdan tamamen kurtulabilirsiniz.

Nemlenme ilk başlarda beton üzerinde oluşan ıslaklık ile kendisini göstermektedir.

Eğer bu ıslaklık fark edilmez ya da fark edildiği halde geçici bir ıslaklık sanılıp göz ardı edilirse ıslaklık büyüyerek tüm binayı kısa sürede sarabilir ve bir anda tüm bina nemlenme sorunu ile karşı karşıya kalabilir.

Nemlenmenin en ileri boyutu dediğimiz rutubetlenme olayı ise ıslaklığın uzun süre boyunca görmezden gelinmesi ve önlem alınmaması sonucunda öncelikle kötü koku ve beton üzerinde oluşan deformasyonlar ile ortaya çıkan ve çok ciddi sonuçları olan bir durumdur.

Bu tarz durumlar ile karşılaşıldığında öncelikle sorunun nereden kaynakladığı bulunmalı ve o sebep çözüme kavuşturulmalıdır.

Sorun çözüme kavuşturulduktan sonra nemlenmiş ya da rutubetlenmiş alan ısımak kurutma cihazı ile hızlı ancak kontrollü bir şekilde kurutulmalı ve sonrasında kurutulan alan kazınarak yeniden beton uygulaması yaptıktan sonra yapılan beton tekrar kurutulmalıdır.

Eğer sorunun kaynağı bulunmadan direk kurutma işlemi gerçekleştirilirse kurutma işlemi o an için çözüm olacak ancak sorun çözülmediği için nem ve rutubet olayı kısa sürede kendisini yenileyecektir.

Isımak beton kurutma cihazı uzun süreler çalışabilecek şekilde tasarlanmış olup, son derece rahat taşınabilir yapısıyla yüksek ve geniş alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Uzun süreler boyunca çalıştığında performansında düşme olmaması sayesinde kurutma işlemlerini tahmin edilen süreden daha kısa sürede tamamlamakta ve yapılmakta olan inşaat ya da tadilat işleminin zamanında teslim edilmesine en büyük yardımcı konumundadır.

Isımak kurutma cihazı uzun süreler boyunca çalışmasına rağmen hiçbir şekilde ısınmamakta ve zorlanmamaktadır. Cihazın bu kadar uzun süre boyunca çalışabilmesi motor gücü ve güçlü kompresör ile gerçekleşmektedir.

Beton kurutma cihazı kullanılması yapılmakta olan inşaat ve tadilat işlerinde firmalara hem nakdi hem de vakti kazanımlar sağlamaktadır.

Beton kurutma işleminin tamamlanmasına kadar inşaat ve tadilat çalışmalarında yapılması gereken tüm işlemler beklemeye geçmekte ve beton kurutulduktan sonra kalan işlemlere devam edilmelidir.

Bu sebeple beton kurutma işlemlerinde kurutma cihazından faydalanılması çok ama çok önemlidir.

Kiralık ısımak beton kurutma cihazları sayesinde yeni yapılan ya da yapımı tamamlanmış olan binalarda kullanıldığında bu binalarda ilerleyen zamanlarda nemlenme ve rutubetlenme olayının yok denecek kadar az olmasını sağlamaktadır.

Isımak beton kurutma cihazı kiralaması karşılığında ödeyeceğiniz ücretin karşılığını cihazın performansı ve iş bitiriciliği sayesinde fazlasıyla geri alacak ve yapmakta olduğunuz inşaat ve tadilat işlerinizi planladığınızdan çok daha kısa süre içerisinde tamamlayacaksınız.