Lütfen Bekleyin... NEMTEK KURUTMA

Ege Nem Alma Firması

Ege Nem Alma Firması

Ege Nem Alma Firması

Yaşam kaliteniz için uygun nem oranını elde etmek için Ege nem alma firması olarak firmamızdan temin edeceğini nem alma ve kurutma cihazları için bizler ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Nem sorunu sadece nemli bölgelerde veya denizi olan alanlarda meydana gelecek diye yanlış bir kanı bulunmaktadır.

Oysa evinizin cephesinden, tesisatlarınızdaki arızalara ve binanızın yapısına kadar birçok etken nem oluşmasını tetikleyebilmektedir.

Yeni yapılan binalarda inşaat sırasında yalıtım sistemleri artık daha dikkatli yapılmaktadır. Fakat kalabalık yaşadığımız apartmanlarda bir üst komşumuzdan kaynaklanan sızıntılar bizlere nem ve rutubet olarak geri dönebiliyor.

Veya bizler fark etmeden banyo ve mutfakta yaşadığımız buhar sorunları kalıcı olarak nem oluşmasını tetikleyebiliyor. Bu gibi durumlarda bizler evlerimizde kısa süreli havalandırma yöntemi ile nemden uzaklaşabiliyoruz.

Fakat banyonuzda zaman içerisinde nemden dolayı koku meydana gelebilmektedir. Yine mutfağınızda yoğun nemden dolayı gıdalarınız kısa süre içerisinde bozulabilmektedir. Bu gibi durumların üstesinden gelmek için yüksek maliyetler harcamak zorunda değilsiniz.

Ege Nem alma cihazları kullanarak kısa sürede nem sorununuzdan kurutmanız mümkündür. Yalnız nem alma cihazı kullanan bazı müşterilerimiz cihaz kullanımına ara verdikten sonra tekrar nem oluşumunun devam ettiği yönünde bizlere şikâyetler bulunmuşlardır.

Bunun sebebini şu şekilde açıklamamız mümkündür. Kurutma cihazları her sektörde kullanılmaktadır. Fakat nem alma ve kurutma cihazı kullanırken de bazı noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Evinizde gider su tesisatında veya pis gider su tesisatınızda herhangi bir sızıntı var ise bu durum gerekli tadilat ve onarımlar yapılmadan cihaz kullanılması sizlere sağlıklı sonuçlar vermeyecektir.

Sonuçta çoğu nemamla cihazı kullanılırken hiçbir soğutucu ve ısıtıcının aynı ortamdan çalışmamsı ve dışarıdan hava girmemesi gerekmektedir. Nem alma Ege firması olarak inşaat onarımlarının yapıldıktan sonra kurutma cihazı veya buna benzer soğutucu ve ısıtıcının çalıştırılması daha uygun olacaktır.

Nem alma cihazı denildiğinde büyük sanayi tipi bir cihaz veya makine aklınıza gelebilir. Oysa evinizde kullanacağınız nem alma cihazları hem sessiz çalışabilme özelliğine sahiptir hem de ebat olarak soğutma veya ısıtıcı fan kadar bir ebata sahiptir.

Yine aynı şekilde son dönemlerde üretilen nem kurutma ve alma cihazları her sektör için sessiz çalışabilme özelliğine sahiptir.

Bunun için fabrikalarda, müzelerde veya kütüphanelerde de kullanılırken sizlerin iş gücünü ve konsantresini bozmayacak şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ege nem alma firması olarak firmamızın bünyesinden temin ettiğiniz herhangi bir nem alma ve kurutma cihazı garanti hizmetimiz kapsamında yer almaktadır.

Nem alma Ege firması olarak yaşadığınız bölge kuru olsa bile evinizde yaşadığınız nem sorununa kısa sürede uyguladığımız profesyonel çözümler ile bir son vermekteyiz.

Nem alma cihazlarının ürün çeşitleri oldukça geniştir. Her kapasitede her alanda çalışabilecek bir kurutma cihazı bulmanız mümkündür.

Aynı zamanda artık hemen her mekânda olan klimalarında bir nevi nem lama görevleri bulunmaktadır. Yalnız klimaların asıl görevi nem alma olmadığı için sizlere nem alma konusunda yeterli gelmeyecek bir seviyede nem giderme işlemi yapabilmektedirler.

Uzmanlar tarafından belirlenen ve insan sağlığı için en uygun olan bir nem oranı bulunmaktadır bu oran da havada en uygun olarak %40 oranında nem olması olarak tespit edilmiştir.

Bunun için de evlerinizde kullanacağınız nem alma cihazları ile kurutma işlemi yapmadan önce nemölçer cihazları ile bulunduğunuz ortamdaki havanın nem dengesini belirlemelisiniz.

Nem alma Ege genelinde sunduğumuz hizmettir ve ayrıca dilerseniz cihaz kiralama işlemi de yapabilirsiniz.

Ayrıca bünyemizde sadece nem alma işlemi için değil ıslaklık giderme, sel veya su baskını sonrasında kurutma işlemi ve rutubet kurutma ve küf giderme için kullanılan cihazları da bulmanız ve temin etmeniz de mümkündür.

#egenemalmafirması #egenemalma #nemalma #egenemalmafirmaları